Asian Mix

Asian Mix

Asian Mix is een familiebedrijf dat al 10 jaar gespecialiseerd is in authentieke Aziatische decoratie en meubelen. Het assortiment omvat prachtig Aziatisch keramiek, vazen, potten, beelden, tuinkrukken en schalen. Elk item is ambachtelijk gemaakt en draagt zijn eigen unieke verhaal met zich mee.

Wat Asian Mix onderscheidt, is hun toewijding aan eerlijke handel. Door rechtstreeks naar Azië te reizen en bij de ambachtslieden in te kopen, bieden ze de makers een eerlijke prijs voor hun hoogwaardige artikelen. Zij slaan de grote fabrieken en beurzen over en doen inkopen op lokale markten, waar ze persoonlijk contact hebben met de leveranciers. Asion Mix bezoekt elke werkplaats om het vakmanschap te controleren en ervoor te zorgen dat elk stuk voldoet aan de hoge kwaliteitseisen.

Bij Willemijn Bonheur kunt u genieten van een zorgvuldig samengestelde selectie uit het assortiment van Asian Mix. Onze winkel biedt een uitnodigende omgeving waar u kunt ontdekken en inspiratie kunt opdoen met deze prachtige Aziatische decoratieve items. Elk stuk dat u bij ons vindt, brengt een stukje van het verre Oosten naar uw interieur. We nodigen u graag uit om onze winkel te bezoeken en de unieke sfeer van deze ambachtelijke Aziatische meubelen en decoratie te ervaren.

Meer merken