Winkel

Bonheur winkel Willemijn Bonheur

Willemijn Bonheur

Stylist met een winkel

Als interieur decorateur neem ik u graag persoonlijk mee op ontdekkingsreis. Samen onderzoeken we hoe uw woongeluk eruit ziet. Wat de kracht is van details. De verrassing van contrast in stijlen. Het bijzondere effect van harmonieuze dessins. Zodat u bij binnenkomst voelt: ja, dit is míjn woonkamer, míjn slaapkamer, míjn keuken. En van niemand anders.

Ook zakelijk help ik bedrijven hun eigen look and feel te vinden. Een goede eerste indruk van een ontvangstruimte, bedrijfspand of kantoor is essentieel: een tweede kans komt er niet. De juiste styling onderscheidt uw bedrijf van andere. Het unieke karakter wordt zichtbaar – en dat is goud waard.

Verras uzelf: maak kennis met onverwachte combinaties van kleuren, vormen en materialen. Ik ben doorgewinterd in alle stijlen en merken en zoek telkens nieuwe wegen. Maar altijd met persoonlijke aandacht voor uw wensen en ideeën. Mag ik u uitnodigen mee op avontuur te gaan?

Woongeluk hangt af van kleine details, de juiste kleuren en harmonieuze dessins.

Willemijn Bonheur

In geluk kun je echt wonen. Met meer dan 15 jaar ervaring weet ik wat het geheim is van een sterke styling: de juiste details, combinatie van stijlen, en goed kijken naar wat er al staat. Want het hoeft niet altijd nieuw en anders. Voor mij geldt: no-nonsense werken, maar met groot gevoel voor de harmonie en balans die in elke ruimte zit.

Alle bekende en trendy merken zijn te vinden in mijn winkel of te bestellen.

Willemijn's stijladvies
Willemijn Meynen van Dam Handtekening

Stylist met een winkel