Stijladvies

Stylist
met een winkel

Stijladvies
Stijladvies
Zo werkt het Willemijn's stijladvies Direct advies

Geen WhatsApp? Geen probleem!

Stuur een mail

Hoe ziet uw eigen stijl eruit? Een simpele vraag met duizenden antwoorden. Ik gids u graag door de vele mogelijkheden heen: van vloeren tot meubels, kleuren en accessoires. Glas, steen, hout, staal, elk materiaal heeft zijn eigen kwaliteit. Ontdek samen met mij de veelzijdigheid van uw woongeluk.

Zo werkt het

Hoe breng ik meer balans in mijn interieur? Wat kan ik doen met deze hoek in de huiskamer? Op welke manier krijg ik meer sfeer in de slaapkamer? Het zijn woonvragen die ik dagelijks krijg. 

Stuur mij een foto via WhatsApp en ik help u meteen op weg met suggesties over accessoires, kleuren en dessins. Zo eenvoudig werkt het!

  1. Via de mobiele telefoon: stuur een app met foto naar 06 20 58 85 62
  2. Via de computer (Windows of Mac). Download het programma via www.whatsapp.com en stuur dan uw foto naar 06 20 58 85 62
Direct advies

Geen WhatsApp? Geen probleem!

Stuur een mail

Willemijn Bonheur

In geluk kun je echt wonen. Met meer dan 15 jaar ervaring weet ik wat het geheim is van een sterke styling: de juiste details, combinatie van stijlen, en goed kijken naar wat er al staat. Want het hoeft niet altijd nieuw en anders. Voor mij geldt: no-nonsense werken, maar met groot gevoel voor de harmonie en balans die in elke ruimte zit.

Alle bekende en trendy merken zijn te vinden in mijn winkel of te bestellen.

Direct advies