HKliving

HKliving

HKliving is een Nederlands interieurmerk opgericht door Emiel Hetsen en Sander Klaver. De initialen van hun achternamen zijn gebruikt om de merknaam HKliving te creëren. De combinatie van een creatieve geest en een wiskundig brein blijkt een winnende formule te zijn. Bij HKliving worden toegankelijke collecties gecreëerd met producten geïnspireerd door traditionele en bruikbare ontwerpen, waarbij respect voor de geschiedenis centraal staat, maar altijd met een moderne uitstraling.

Tijdens het ontwerpproces ligt de nadruk op het eren van de oorspronkelijke stijl en invloed, maar tegelijkertijd worden zeer toegankelijke items gecreëerd. HKliving streeft ernaar om producten te bieden die voor iedereen bereikbaar zijn. Het merk combineert vakmanschap met eigentijds design, waardoor elk stuk zowel functioneel als stijlvol is.

In onze winkel vind je een uitgebreide selectie van HKliving producten. Van meubels en verlichting tot decoratieve accessoires, elk item is zorgvuldig geselecteerd om een unieke en eigentijdse sfeer in jouw interieur te creëren. We hebben oog voor detail en streven ernaar om jouw huis een persoonlijke touch te geven met de producten van HKliving.

Kom langs in onze winkel en ontdek zelf de veelzijdigheid en kwaliteit van HKliving. Ons deskundige team staat klaar om je te adviseren en te helpen bij het vinden van de perfecte items die passen bij jouw stijl en smaak. Creëer een inspirerende en eigentijdse omgeving in jouw huis met HKliving.

Tot ziens in onze winkel!

Meer merken